امروز جمعه 19 شهریور 1389, 9:15 pm

تمام زمان ها بر حسب UTC + 3:30 ساعت [ DST ] مي باشد

پاسخ به مبحث  [ 8 پست ] 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: نظرات سايت 7tir هندوستان در مورد دختر (مدل) ايراني!!!!!!!!!!
ارسال شده در: چهارشنبه 18 خرداد 1389, 1:11 am 
آفلاين
نماد کاربر

تاريخ عضويت: پنج شنبه 3 مهر 1387, 3:12 am
مرتبه:
{ THANKED }: در

تبلیغات
خرید اینترنتی

يه تاپيك يكي از بچه ها در مورد سارا ليمه مدل ايراني ساكن لس آنجلس زده بود و چند تا عكس در موردش گذاشته بود.
از اونجايي كه علاقه دارم به تحقيق در موردشون (مثلا اون بازيگر پورنوي ايراني كه اسمش يادم نمياد ولي اونم يه تاپيك داشت) رفتم تو فروم هاي مختلف.
نظرات بچه هاي هند رو ببينيد و به حال كشورمون زار زار گريه كنيد..................

http://www.bwtorrents.com/showthread.php?t=255673

اگه بخوام برای کسی تاپ تر از شادمهر ویدیو بسازم باید برم برای مایکل جکسون ویدیو بسازم.

MP3 192

Ashkan Yousefi - Yade Shadmehr

MP3 128

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
پاسخ بهمراه نقل قول  
 موضوع پست: Re: نظرات سايت 7tir هندوستان در مورد دختر (مدل) ايراني!!!!!!!!!!
ارسال شده در: چهارشنبه 18 خرداد 1389, 2:36 am 
آفلاين
نماد کاربر

تاريخ عضويت: شنبه 7 اردیبهشت 1387, 12:30 pm
مرتبه:

تبلیغات
خرید اینترنتی
سايت 7تير هندوستان يعني چي؟

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
پاسخ بهمراه نقل قول  
ارسال شده در: چهارشنبه 18 خرداد 1389, 2:40 am 
آفلاين
نماد کاربر

مرتبه:

تبلیغات
خرید اینترنتی
يعني جلب بيننده تاپيك...........
ياد بگير دادا..........

اگه بخوام برای کسی تاپ تر از شادمهر ویدیو بسازم باید برم برای مایکل جکسون ویدیو بسازم.

MP3 192

MP3 128

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
پاسخ بهمراه نقل قول  
ارسال شده در: چهارشنبه 18 خرداد 1389, 3:44 am 
آفلاين
نماد کاربر

تاريخ عضويت: شنبه 5 مرداد 1387, 1:28 pm
مرتبه:

تبلیغات
خرید اینترنتی
.
بی رابطه به پست قبلی نیست اگر اشاره ای به این صفحه داشته باشیم.
موضوع چیست ؟ یک زن جوان ایرانی ، که نوشته اند دانشجوی بورسیه است  ـ این را نفهمیدم ، یعنی از طرف دولت ایران اعزام شده ؟ یا خودش با بورسیه دانشگاهی وارد دانشگاه شده ؟ ـ راهی را برای کسب درآمد راحت پیدا کرده است و آن اینکه از بدنش استفاده کند. خوب بدن خودش است. او اولین کسی نیست که چنین میکند و آخری هم نخواهد بود. دلیلی که آورده است کمی تا قسمتی مسخره است که اگر نمی آورد و اصلا هیچ نمیگفت خیلی سنگینتر بود. آخر یعنی چی که ایرانی ها را به تاجر فرش و خاویار میشناسند ؟ و او خواسته است که ایرانی ها را بعد از این به عکسهای پورنو بشناسند ؟
اولا کی گفته که ایرانی ها در اروپا به تجارت فرش و خاویار شهره اند ؟
یکی از دوستان رفته بود برای مسافرت به یکی از کشورهای گرم ، در یک شهر توریستی از او پرسیده بودند کجایی است و او گفته بود ایرانی . و فروشنده پرسیده بود ایرانی ؟ ایرانی ؟ اخمتی نژاد ...ها ها ها . و زده بود بنای مسخره بازی و خنده.
ایرانی ها را به این میشناسند. یا چند بار به خودم گفتند : ایرانی ؟ ایرانی ؟  و با دست که بر گردن گذاشته بودند علامت سر بریدن را نشان داده بودند.
حالا اگر این رومینا خانم میگفت که ایرانی ها به اخمتی نژاد ها ها  میشناسند و او خواسته ایماژ دیگری بدهد باز آدم میگفت یه چیزی . یا اگر میگفت به کیک زرد و پرچم سوزان و اورانیومی که دخترهای ۱۶ ساله در آشپزخانه های خانه ی پدری کشف میکنند باز یک چیزی.  اما آخه کی گفته ایران در سال ۲۰۰۷ به تجارت فرش و خاویار میشناسند ؟ خوب تا حالا دو غلت ۱۸.
اما از آن طرف ملت را ببینید که محشر کبرا به پا کرده اند. انگار که شرف  و عزت و افتخار دوهزار و پانصد ششصد ساله ی ایران عزیز به شورت و کرست این رومینا خانم بند بود که همچینی با لحجه مش قاسمی ، پنداری دود شد و رفت هوا.
کامنت ها رابخوانید . یکی اظهار شرم میکند و دیگری فحش میدهد و سومی اظهار تاسف میکند و ( یه چند نفر ندید بدید ممه ندیده  هم هورا میکشند) و  چهارمی از ایرانی بودن خود پشیمان است و ... که چی ؟ یه نفر که لباسهایش را در آورده است ، ایرانی است.
أخر من این ادبیات را درک نمیکنم. من ندیده ام هیچ أمریکایی از وجود خانم آن نیکول اسمیت یا دیگر زنان برهنه و نیمه برهنه بر روی مجلات پرنو اظهار شرم و پشیمانی از آمریکایی بودن خود بکند. هیچ سوئدی یا فرانسوی یا ژاپنی هم در موارد مشابه داد وطن بر باد رفت سر نمیدهد. چرا ملت ما اینقدر همه چیزش اغراق آمیز است ؟ آخر من چرا باید بابت لخت شدن یک زن هموطن خجالت بکشم ؟ خوب اگر خجالتی در کار است که احیانا خود او باید بکشد. که اینطور که معلوم است خجالتی هم نیست. پس به من چه ؟
سالها پیش در کالیفرنیا که اکثر ملت غیور و غیرتمند در آن زندگی میکنند ، فیلم پر.نوی ایرانی با هنرپیشگان ایرانی ساخته شد. که شنیده بودم خواستار زیادی در ویئدئو کلوپهای ایرانی داشته است. و هیچ بنای کاخهای جمشید و کورش را نلرزاند.
رومینا گشتاسبی برای پول خوبی که دریافت کرده است ، لباسهایش را در آورده است. من چرا باید اظهار تاسف و یا شرمساری کنم ؟
اگر رومینا گشتاسبی لباسهایش را بر تنش باقی نگاه میداشت ، موجب افتخار و غرور من بود که الان که در آورده است موجب شرمساری من است ؟
گزارشات تن فروشی هزاران زن ایرانی در خیابانهای ایران هر روز به گوش میرسد. چرا عزت و شرف این دوستان در آن مواقع دستخوش نوسان نمیشود ؟
صدها زن ایرانی در دبی تن به همخوابگی با مردانی میدهند که حتی زبانشان را نمیفهمند و کک به تنبان هیچ ایرانی غیرتمندی نمی افتد.
ولی وقتی رومینا گشتاسبی لباس از تن در می آورد و یک دلیل بند تمبانی تر دلایل هموطنان غیورش برای غیرتمندی برای این کار خود می آورد. عظمت و غرور ایرانی دستخوش سفلیس مزمن میشود.
برای رفع شبه بگویم که من از  لخت شدن یا نشدن رومینا خانم حمایت نمیکنم. من نه لخت شدنش را مدرن میدانم و نه نشدنش را  سنتی . اما در این مورد ، فکر میکنم که او زنی است که اختیار بدن خود را دارد. اگر میخواهد از آن به این طریق برای پول در آوردن استفاده کند ، مسئله ی خودش است. از نقطه نظر فمینیستی میتوانم در مورد زنانی که به خود به عنوان ابژه های جنسی نگاه میکنند و این نگاه را میپذیرند بحث کنم. ولی در مورد ملیت و افتخارات ملی .... گیو می ا بریک.

مرا به بند مي كشي از اين رهاترم كني
زخم نمي زني به من كه مبتلاترم كني
از همه توبه مي كنم بلكه تو باورم كني

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
پاسخ بهمراه نقل قول  
ارسال شده در: چهارشنبه 18 خرداد 1389, 4:11 am 
آفلاين
نماد کاربر

مرتبه:

تبلیغات
خرید اینترنتی
مرسي شهداد جان
حرفتو كاملا قبول دارم.
اگه منظورت من بودم معذرت ميخوام.
ولي اينو بدون منظور من اينه كه بچه هاي يه كشور در پيت در مورد دختراي كشور ما اينجوري نظر ميدن ولي ما خودمون ............

MP3 192

MP3 128

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
پاسخ بهمراه نقل قول  
ارسال شده در: چهارشنبه 19 خرداد 1389, 5:58 am 
آفلاين
نماد کاربر

تاريخ عضويت: سه شنبه 24 اسفند 1388, 1:24 am
مرتبه:

تبلیغات
خرید اینترنتی
بس که کثافته این دختر

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
پاسخ بهمراه نقل قول  
ارسال شده در: دوشنبه 14 تیر 1389, 11:46 am 
آفلاين

تاريخ عضويت: سه شنبه 1 تیر 1389, 8:33 pm
مرتبه:

تبلیغات
خرید اینترنتی
منكه هيچ مشكلي نديدم خوب اكثرا گفتن س ك س ي - ه ات و از اين چيزا
مگه ايرادي داره؟!؟!؟!؟! ما خودمونم مي گيم
در ضمن حرفهاي شهداد 100% تاييد مي شند

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
پاسخ بهمراه نقل قول  
ارسال شده در: دوشنبه 14 تیر 1389, 11:54 am 
آفلاين

تاريخ عضويت: چهارشنبه 3 فروردین 1389, 2:35 am
مرتبه:

تبلیغات
خرید اینترنتی
اینها را شهداد دودول طلا نوشته بود واقعا؟
آقا من این فیلم پورنوی ایرانی که تو لس آنجلس با هنرپیشه های ایرانی ساختن را دیدم. خیلی تخمی و بیمزه است و اصلا حال نکردم.
ولی این خانم رومینا گشتاسبی خیلی کار خوبی کرده و چه بهتر بود که کمی بیشتر پول میدادند و کلا برهنه میشد.
من همین جا پیشنهاد میکنم با کمک و مشارکت بچه های تالار یه فیلم پورنو تولید کنید و من مطمینم خیلی گل میکنه این کار.
من شخصا حاضرم قسمتی از هزینه ها و کارگردانی و نویسندگی فیلم نامه را به عهده بگیرم و از آقایان حسن فارس - مهرداد تهران - رضا سون گل - محمد طاها قابض الارواح - داکوتا گلد- داریوش-شهداد - مسلمان خوب -آدلف -ممد آرام- شهرام - کیارش - -دنیل  رسما برای بازی و ایفای نقش در این فیلم دعوت به عمل می اورم.

مدتها پيش آموختم که نبايد با خوک کشتی گرفت،           خيلی کثيف می‌‌شوی و مهم‌تر آنکه خوک ار اين کار لذت می‌برد.

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
پاسخ بهمراه نقل قول  
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
[پنهان كردن] ارسال پاسخ

شرکت در بحث های تالار هفت تیر نیاز  به عضو شدن ندارد .
نام کاربري:

1dvd : نوار قصه های کودکی

کد ظاهر شده را عينا وارد کنيد. کل حروف و اعداد خوانا هستند و صفر در آنها نيست.
کد تصديق:

پاسخ به مبحث  [ 8 پست ] 

تمام زمان ها بر حسب UTC + 3:30 ساعت [ DST ] مي باشد

چه کسي حاضر است ؟ : کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان

بنر آموزش رقص
ماجرای کشیش و راهبه | خانواده لاكپشت
اسامی مستعار تعدادی از شخصیتها | مبلغ اضافه كار
ساعت11 | اسبت زنگ زده بود
قرن بیست و یکم و ازدواج‌هاي باورنكردني | يتيم نوازي آقاي وزير!
ایجاد دیوار برای تفکیک جنسیتی در حیاط دانشکده اقتصاد؟؟! | درد گاندی چه بود؟
معروفترین آشپز دنیا | مسير اشتباه.

جستجو براي:
انتقال به:  
 تالار گفتگو - هفت تیر - آپلود عکس جستجوگر 7tir
-------------------------
www.phphost.ir هاست و دومین powerd by
----------------------