امروز شنبه 9 مرداد 1389, 11:38 pm

تمام زمان ها بر حسب UTC + 3:30 ساعت [ DST ] مي باشد

پاسخ به مبحث  [ 4 پست ] 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: اگر متقاضي عمل زيبايي هستيد،‌ در اين آزمون شركت كنيد!
ارسال شده در: سه شنبه 19 بهمن 1388, 2:58 am 
آنلاين
نماد کاربر

تاريخ عضويت: دوشنبه 1 آذر 1388, 12:56 am
مرتبه:
{ THANKED }: در

تبلیغات
خرید اینترنتی
ازمون عمل زیبایی
روزانه صدها نفر در سرتاسر دنيا، آرزوي شبيه شدن به آنجلينا جولي و براد پيت و كاترين زتاجونز و هزاران ستاره سينمايي ديگر، صورتشان را به تيغ جراحي مي‌سپارند و اميدوارند وقتي اولين بار پس از برداشتن باندها از روي صورتشان، به چهره جديدشان در آيينه نگاه مي‌كنند شبيه اين ستارگان شده باشند و هيچ عيب و نقصي در صورتشان نداشته باشند ولي در واقعيت جراحي هاي زيباي اين چنين نيست و اگر شما با چنين ديدگاهي به اتاق عمل مي‌رويد،‌هيچ گاه راضي بيرون نخواهيد آمد.

آزمون جراحي زيبايي

شاخص ديگري كه در خشنودي شما از ظاهر جديدتان موثر است، ميزان اعتماد به نفس و رضايت شما از ظاهر خودتان است و يا به عبارت ديگر اعتماد به نفس شما به ظاهرتان. اگر شما خواهي نخواهي خودتان را قبول داشته باشيد،‌ و اعتماد به نفس شما دروني باشد و نه ظاهري، در هر حال از نتايج جراحي خود خشنود خواهيد بود. ما در اين هفته برايتان يك آزمون تهيه كرده ايم تا ببينيد كه آيا شما براي انجام جراحي پلاستيك آمادگي لازم را داريد يا نه. با خودتان صادق باشيد و با اين آزمون خود را محك بزنيد. يك قلم و كاغذ برداريد و بنويسيد به چه تعداد از اين پرسش ها پاسخ مثبت مي‌دهيد،‌ سپس نتيجه آزمون را بخوانيد:

سئوالات آزمون زيبايي

سئوال اول: من از ظاهر صورت و بدن خودم راضي هستم ولي احساس مي‌كنم كه اگر بخشي از صورت و يا بدنم را جراحي پلاستيك كنم، احساس اعتماد به نفس بيشتري خواهم كرد.
o موافقم
o مخالفم

سئوال دوم: من دلايل خاص خودم را براي اينكه زير تيغ جراحي پلاستيك بروم،‌دارم. به نظر ساير اطرافيانم و اعضاي خانواده ام درباره اينكه بايد جراحي پلاستيك انجام دهم تا زيباتر شوم،‌ توجه چنداني ندارم.
o موافقم
o مخالفم

سئوال سوم: داشتن ظاهر زيبا و دلنشين در پيشرفت شغلي من موثر است و اگر با جراحي پلاستيك زيباتر شوم در شغلم هم موفق تر خواهم بود.
o موافقم
o مخالفم

سئوال چهارم:‌ انتظارات من از نتيجه جراحي زيبايي، منطقي و واقعي است و انتظارات غير منطقي از اين جراحي ها براي موفقيت در شغل و زندگي در روابط اجتماعي و حرفه اي و شادي و نشاط روحي ندارم.
o موافقم
o مخالفم

سئوال پنجم: براي من، احساس رضايت دروني ام از ظاهرم و زيبايي ام بيشتر از ديگران در اين باره اهميت دارد.
o موافقم
o مخالفم

سئوال ششم:‌ من فكر مي‌كنم زيبايي ظاهري من، به اندازه كافي عاي و منحصر به فرد است و اصلا به معيارهايي كه در رسانه هاي گروهي براي يك چهره و اندام زيبا تبليغ مي‌شود، توجهي ندارم.
o موافقم
o مخالفم

سئوال هفتم: من فكر مي‌كنم به جراحي زيبايي نياز دارم ولي پيش از آن درباره نوع عمل جراحي، هزينه هاي آن و مهارت جراحي خوب تحقيق مي‌كنم.
o موافقم
o مخالفم

تفسير آزمون

حالا نوبت آن رسيده است كه نتيجه آزمون آمادگي خودتان را براي جراحي زيبايي بررسي كنيد،‌ببينيد به چه تعداي از سئوالات پاسخ مثبت داده ايد. راهنماي خود را در جلوي تعداد پاسخ هاي مثبت تان بخوانيد:

اگر ۶ يا ۷ پاسخ مثبت داده ايد:‌

شما به ۷ پرسش پاسخ مثبت داده ايد، به نظر مي‌آيد شما تصوير روشن و درستي از ظاهر خودتان داريد و به ظاهر خودتان اعتماد داريد. انتظارات شما از نتيجه جراحي هاي زيبايي منطقي است. قدم بعدي شما اين است كه از يك متخصص جراحي پلاستيك، وقت ملاقات بگيريد و با او دقيق تر درباره جراحي پلاستيك مورد نظرتان مشورت كنيد.

اگر ۴ يا ۵ پاسخ مثبت داده ايد:‌

براساس پاسخ هاي شما به اين آزمون، شما ممكن است آمادگي انجام جراحي پلاستيك را اكنون و يا در آينده داشته باشيد، ولي به نظر مي‌رسد انتظارات چندان منطقي از اين جراحي ها و نتيجه زيبايي آن نداشته باشيد. بهتر است وقت بيشتري پيش از گرفتن تصميم نهايي براي جراحي پلاستيك صرف كنيد و كي بيشتر درباره اين جراحي ها، شيوه جراحي و نتايج آن اطلاعات كسب كنيد. با اين روش شما ديدگاه بهتري درباه خودتان و زيبايي ظاهري تان پيدا مي‌كنيد و با ديد روشن تري زير تيغ جراحي پلاستيك مي‌رويد.

اگر ۳ يا ۲ پاسخ مثبت داده ايد:

اگر شما به سه و يا دو عدد از پرسش هاي زير پاسخ مثبت داده باشيد و بقيه پاسخ هايتان منفي باشد بايد پيش از اينكه تلفن را برداريد و شماره يك جراح پلاستيك را بگيريد، با خودتان خلوت كنيد و ببينيد كه زيبايي از نظر شما چه معنايي دارد؟ ببينيد معيارهاي شما براي يك چهره زيبا چيست؟

براساس پاسخ هاي شما به اين آزمون و رتبه اي كه بدست آورده ايد شما هنوز آمادگي كافي براي جراحي پلاستيك در اين زمان را نداريد. درباره انتظارات خودتان از اين جراح ها فكركنيد. مشورت با يك جراح پلاستيك خوب به شما كمك مي‌كند تا پيش از اينكه تن به تيغ جراحي بسپاريد آمادگي هاي لازم را در خودتان ايجاد كنيد. اگر شما با اين تفكرات خود، زير تيغ جراحي برويد ممكن است به دليل انتظارات غير منطقي خود از اين جراحي ها از نتايج عمل خود چندان راضي و خشنود نباشيد.

اگر تمام پاسخ هاي شما منفي است يا فقط يك پاسخ مثبت داده ايد:‌

وضعيت شما اورژانسي است. جراحي پلاستيك و زيبايي در اين شرايط به هيچ وجه براي شما مناسب نيست چون به احتمال خيلي زياد شما از نتيجه اين جراحي ها چندان راضي وخشنود نخواهيد شد. پيش از جراحي پلاستيك و زيبايي شما لازم است بسياري از فاكتورهاي دخيل در رضايت از اين جراحي ها را مد نظرتان قرار دهيد. تا در نهايت پس از جراحي احساس خيلي بهتري داشته باشيد.

افرادي از نتيجه جراحي زيبايي شان راضي و خشنود خواهند بود كه پيش از اين جراحي،‌ آمادگي هاي لازم را بدست آورده و خودشان را از هر حيث آماده كرده باشند. اگر شما وقت بيشتري براي مطالعه درباره اين جراحي ها صرف كنيد و همچنين روي انتقادات و باورها و اعتماد به نفس تان كار كنيد از نتايج اين جراحي ها خشنودتر خواهيد بود.

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
پاسخ بهمراه نقل قول  
 موضوع پست: Re: اگر متقاضي عمل زيبايي هستيد،‌ در اين آزمون شركت كنيد!
ارسال شده در: سه شنبه 19 بهمن 1388, 3:01 am 
آفلاين
نماد کاربر

تاريخ عضويت: يکشنبه 16 تیر 1387, 1:18 pm
مرتبه:

تبلیغات
خرید اینترنتی
من حسش نبود بخونم اینهمه رو خودت مختصر بگو موضوع چیه ؟!

بر بند بند وجودم تابید
و یادش تا آخرین بازدم جانم
در قطره قطره ی خونم باقیست

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
پاسخ بهمراه نقل قول  
ارسال شده در: سه شنبه 19 بهمن 1388, 3:06 am 
آنلاين
نماد کاربر

تاريخ عضويت: دوشنبه 1 آذر 1388, 12:56 am
مرتبه:

تبلیغات
خرید اینترنتی
عزیزم اگر خوابت میا برو بخواب
من فردا برات تعریف می کنم /

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
پاسخ بهمراه نقل قول  
ارسال شده در: سه شنبه 19 بهمن 1388, 3:07 am 
آفلاين
نماد کاربر

تاريخ عضويت: يکشنبه 16 تیر 1387, 1:18 pm
مرتبه:

تبلیغات
خرید اینترنتی
خودت خوابی من که بیدارم !

بر بند بند وجودم تابید
و یادش تا آخرین بازدم جانم
در قطره قطره ی خونم باقیست

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
پاسخ بهمراه نقل قول  
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
[پنهان كردن] ارسال پاسخ

شرکت در بحث های تالار هفت تیر نیاز  به عضو شدن ندارد .
نام کاربري:

1dvd : نوار قصه های کودکی

کد ظاهر شده را عينا وارد کنيد. کل حروف و اعداد خوانا هستند و صفر در آنها نيست.
کد تصديق:

پاسخ به مبحث  [ 4 پست ] 

تمام زمان ها بر حسب UTC + 3:30 ساعت [ DST ] مي باشد

چه کسي حاضر است ؟ : کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان

بنر آموزش رقص

جستجو براي:
انتقال به:  
تالار گفتگو - هفت تیر - آپلود عکس زن و مرد لخت در حمام - سکس سکسی کلیپ فیلم عکس دختر پسر فیلتر شکن sex sexy پارتی خصوصی دختر جستجوگر 7tir
-------------------------
www.phphost.ir هاست و دومین powerd by
----------------------