امروز جمعه 19 شهریور 1389, 9:16 pm

تمام زمان ها بر حسب UTC + 3:30 ساعت [ DST ] مي باشد

پاسخ به مبحث  [ 16 پست ]  برو به صفحه 1, 2  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: این فرصت استثنایی را از دست ندهیم : اجلاس سالانه مجلس خبرگان
ارسال شده در: دوشنبه 30 شهریور 1388, 5:50 pm 
آنلاين
مدیر
نماد کاربر

تاريخ عضويت: دوشنبه 9 اردیبهشت 1387, 12:03 pm
مرتبه:
{ THANKED }: در

تبلیغات
خرید اینترنتی
فردا اجلاس سالانه خبرگان رهبری برگذار می شود.
این نشست فرصتی استثنایی برای مخالفتی کاملن قانونی با رهبری آیت الله خامنه ای است.
وجود مجلس خبرگان به معنی این است که هر ایرانی به صورت قانونی حق دارد مخالفتش را با رهبر فعلی بیان کند و خواست تغییر رهبر را به نماینده اش در این مجلس تقدیم کند. انتخاب نمایندگان این مجلس توسط مردم نیز همین معنی را می دهد .
مهم نیست که ما خیال می کنیم این مجلس فرمایشی است یا نه . مهم این است که در قانون چنین راهی برای اقدام قانونی برای تغییر آیت الله خامنه ای برای تک تک ایرانیان فراهم شده است و این راه انتخاب و عزل رهبر را وابسته به خواست ملت کرده است .
زمانی که ما به عنوان موکل از حق خود استفاده نمیکنیم و از نمایندگانمان در مجلس خبرگان نمی خواهیم که خامنه ای را از رهبری ایران عزل کنند دیگر چه انتظاری می توان از آنان داشت.

این فرصت را نباید از دست داد. باید حتما به صورت علنی نامه ای سرگشاده به مجلس خبرگان بنویسیم . نامه ای که امضاهای واقعی پای آن باشد .
اگر موسوی و کروبی اعتراضشان با وضع موجود شامل آیت الله خامنه ای نیز می شود باید از این فرصت استفاده کنند و هم خود در نامه ای سرگشاده خواست برکناری آیت الله خامنه ای را به اطلاع مجلس خبرگان برسانند و هم مردم را دعوت به تجمعی بزرگ در برابر مجلس خبرگان بکنند . هیچ کس حق ندارد مردمی که قصد صحبت با نمایندگانشان را دارند سرکوب کند . اگر نظامیان تحت امر آیت الله خامنه ای مانع از دیدار مردم با نمایندگان مجلس خبرگان شوند رسما به این معنی خواهد بود که از نظر خامنه ای ، این مجلس فرمایشی است . ولی تا ما اقدامی نکنیم و بی عملی نمایندگان را در برابر اقدم خود نبینیم نمی توانیم چنین تهمتی را به این مجلس بزنیم .
استفاده از این فرصت استثنایی بر تک تک ما که به دنبال راهی برای مخالفت با رهبری آیت الله خامنه ای میگردیم واجب است . این راه کاملا قانونی را از دست ندهیم . چون فرصت کوتاه است هر کدام از ما می توانیم نامه ای سرگشاده خطاب به نمایندگان مجلس خبرگان بنویسیم و در آن نامه خامنه ای را استیضاح کنیم . طبق گفته خمینی خبرگان باید جواب استیضاح را از رهبر بگیرد و اگر رهبر پاسخ نداد او را برکنار کند .
اوس پیمان در مقاله دو ماه پیش خود در این مورد چنین می نویسد :
"" قانون اساسی به وضوح نشان می‌دهد مهمترین عامل در انتخاب رهبر خواست ملت است چنان که در اصل ۱۰۷ قانون اساسی که به مجلس خبرگان رهبری می‌پردازد‌، چنین آمده است‌: «پس از مرجع عالی‌قدر تقلید و رهبر کبیر انقلاب جهانی اسلام و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت آیت‏الله‏العظمی امام خمینی "قدس سره‏الشریف" که از طرف اکثریت قاطع مردم به مرجعیت و رهبری شناخته و پذیرفته شدند، تعیین رهبر به عهده خبرگان منتخب مردم است.»
این اصل نشان می‌دهد از آنجا که اکثریت مردم ایران آیت‌الله خمینی را به رهبری انتخاب کرده‌اند خود به خود ایشان به عنوان رهبر جمهوری اسلامی پذیرفته شده بود و نیازی به تصمیم‌گیری مجلس خبرگان در این زمینه نداشت.
پس وجود مجلس خبرگان در ذیل همین نکته قرار گرفته است و خواست ملت در انتخاب و ادامه فعالیت رهبر طبق همین اصل مهمترین نکته است و طبق همین اصل شخصی نباید بر خلاف خواست ملت در این جایگاه قرار بگیرد. در مورد سایر شرایط ذکر شده در اصل ۱۰۹ قانون اساسی‌، ملت حق دارند نظر خود را به نمایندگان مجلس خبرگان ارائه کند و خواست خود را بگوید‌.
مثلاً شرط عدالت در اصل ۱۰۹ قانون اساسی آمده است‌. پس اگر اکثریت ملت رهبر را فاقد عدالت بدانند می‌توانند این مسأله را با نمایندگان خود در خبرگان در میان گذاشته‌، دلایل خود را بیان کنند و خواهان عزل رهبر شوند.
آیت‌الله خمینی به بیش از این معتقد است و می‌گوید‌: «هر فردی از افراد ملت حق دارد مستقیماً در برابر سایرین، زمامدار مسلمین را استیضاح كند و او باید جواب قانع كننده دهد و در غیر این صورت اگر برخلاف وظایف اسلامی خود عمل کرده باشد، خود به خود از مقام زمامداری معزول است.»
همچنین از دیدگاه آیت‌الله خمینی «چنانچه فقیه یک خطا کند و یا یک دروغ بگوید یا یک مورد دیکتاتوری مرتکب شود این اعمال او را از مقام ولایت ساقط می‌کند» (صحیفه نور، ۱۰، ۴۱۱- ۷۲ و ۱۱، ۴۶۵).
پس از دو نظر بالا بر‌می‌آید در صورتی که شخص رهبر مرتکب دیکتاتوری یا هر خطای دیگری شود لازم است افراد ملت او را استیضاح کنند و رهبر موظف است به استیضاح جواب قانع کننده دهد اما قانون‌گذار در نظام جمهوری اسلامی برای تشخیص این‌که در برابر استیضاح ملت‌، رهبر پاسخی قانع کننده داده است یا خیر‌، مجلس
خبرگان رهبری را در نظر گرفته است‌.
پس راه صحیح در نظام فعلی این است که افراد علاوه بر این‌که استیضاح خود را مستقیم خطاب به رهبر مطرح می‌کنند در صورتی که پاسخی مناسب از رهبر دریافت نکردند یا درکل استیضاح ایشان بدون جواب ماند یا استیضاح کننده سرکوب شد‌، استیضاحرا برای مجلس خبرگان رهبری بفرستند و از این مجلس درخواست کنند از مقام رهبری بخواهد به استیضاح پاسخ قانع کننده بدهد و در غیر این صورت او را عزل کنند‌. ""

در همین رابطه بخوانید:
راه مخالفت قانونی با ادامه رهبری آیت الله خامنه ی در چارچوب نظام موجود است

سمیه جهانگیری
30 شهریور 88

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
پاسخ بهمراه نقل قول  
 موضوع پست: Re: این فرصت استثنایی را از دست ندهیم : اجلاس سالانه مجلس خبرگان
ارسال شده در: دوشنبه 30 شهریور 1388, 8:01 pm 
آفلاين
نماد کاربر

تاريخ عضويت: پنج شنبه 1 مرداد 1388, 10:09 pm
مرتبه:

تبلیغات
خرید اینترنتی
به نظر من فعلا وقت اين حرکت نيست و بيشترصحه بر اين ادعا ميگذارد که موسوي و کروبي قصد براندازي نظام را داشته اند. حرکت مردم در روز قدس گوياترين اعتراض بر حاکميت بود. بهتر است حرکتي نکنيم که اتهامات دروغين آنها را واقعي جلوه دهيم و فرصت مظلوم نمايي به آنها بدهيم. يادمان باشد طرف مقابل ما به هيچ قانوني پايبند نيست!

مگذارید که من بار دگر
درشما کشته شوم!!

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
پاسخ بهمراه نقل قول  
ارسال شده در: دوشنبه 30 شهریور 1388, 8:21 pm 
آفلاين
سردبیر
نماد کاربر

تاريخ عضويت: پنج شنبه 5 اردیبهشت 1387, 12:26 pm
مرتبه:

تبلیغات
خرید اینترنتی
Morvarid نوشته است:
به نظر من فعلا وقت اين حرکت نيست و بيشترصحه بر اين ادعا ميگذارد که موسوي و کروبي قصد براندازي نظام را داشته اند. حرکت مردم در روز قدس گوياترين اعتراض بر حاکميت بود. بهتر است حرکتي نکنيم که اتهامات دروغين آنها را واقعي جلوه دهيم و فرصت مظلوم نمايي به آنها بدهيم. يادمان باشد طرف مقابل ما به هيچ قانوني پايبند نيست!

تجاوز و شکنجه ها نتیجه اعمال ما نبود . نتیجه بی عملی بود و نتیجه ضعف رهبری  میرحسین موسوی در آن مقطع   . نتیجه ان بود که در آن هفته انقدر ادم داشتیم که میتوانستیم پیروری نهایی را بدست اوریم اما رهبر درست و حسابی نداشتیم و جناب میرحسین معظل مجوز تجمع دم در وزارت کشور بود   . بی عملی فقط حکومت را وقیح تر می کند . تا کی میخواهیم به ساز آنها برقصیم . هیچ مبارزی با رقصیدن به ساز حریف موفق نمی شود . گفتمان صحنه را ما خود باید به دست بگیریم نه اینکه رفتارمان را معطل گفتمان  طرف مقابل بکنیم مبادا که تهمیتی به ما بزنند . تجاوز کردند و کشتند و هر تهمتی هم خواستند بعدش به کروبی زدند و با کمال بی شرمی همچنان دروغ می گویند . بی عملی ما وقاحت ایشان را کم نخواهد کرد .
در ضمن مجلس خبرگان پس چرا دارد تشکیل می شود . اگر تحلیل شما درست است پس مجلس خبرگان هم قصد براندازی دارد چون خود به خود وظیفه اصلی این مجلس برکناری رهبر است . وفتی رهبر نیست وظیفه اش تعیین رهبر است . وقتی رهبر است وظیفه اش برکناری رهبر است . حال یا این مجلس واقعی است یا فرمایشی . اگر واقعی است نماینده که است . اگر حکومت خودش می گوید نماینده ملت است خوب من به عنوان ملت ابتدایی ترین حقم این است که به موکلم بگویم خامنه ای را می خواهم یا نمی خواهم . وظیفه دیگری که این مجلس ندارد . همش همین است . خامنه ای را میخواهیم یا نمی خواهیم  . این تنها جایی است که کاملا قانونی می توان در این مورد بحث کرد . چرا باید خودمان را محروم کنیم . این ترس مصنوعی از کجا می آید .خیال می کنید بیشتر می کشند و یا بیشتر شکنجه می کنند ؟ نه . اتفاقا هر حرکت رو به جلو ما که صحیح انجام شود و گفتمانش مال خودمان باشد موجب عقب نشینی طرف مقابل می شود . وقتی برویم بگوییم نیروی انتظامی حمایت حمایت . در جا می زنند و می کشند . ولی وقتی با قاطعیت بگوییم خامنه ای باید برود التماس می کنند که تو را خدا بگویید احمدی نزاد باید برود کاری به آقا نداشته باشید .
وقتی می گوییم مجوز تجمع می خواهیم توی سرمان می زنند و مجوز نمی دهند ولی اگر میرحسین موسوی کاربلد بود و میفهمید که اصلا نباید موضوع دریافت مجور را مطرح کند و طبق قانونی اساسی می گفت تظاهرات نیاز به مجوز ندارد آنوقت مطمئن باش خودشان التماس می کردند که بیاید مجوز بگیرید و در صدا و سیما هی می گفتند ما میخواهیم مجوز بدهیم خوشان نمی آید و کلا گفتمان اینکه تظاهرات نیاز به مجوز ندارد جا می افتاد .
جنبشی که خواست اصلی خودش را نداند یا جرات نکند با صدای بلند آن را مطرح کند و به جای مرگ بر شاه مرگ بر دیکتاتور بگوید به ترکستان می رود . همان می شود که یک روز با دو سخن مسخره هاشمی ذوق می کند و روز دیگر با حرکت دیگر هاشمی فحشش می دهد . چقدر من گفتم هاشمی ار خامنه ای بدتر است و جماعتی جو گیر چون از احمدی بدشان می امد برای هاشمی هورا می کشیدند .
خواست ما اگر برکناری خامنه ای نیست پس چیست .
اتفاقا این یک خواست محافظه کارانه است . این یک خواست کاملا در چارچوب جمهور اسلامی است . اگر رادیکال بودیم که می گفتیم اصلا مجلس خبرگان را قبول نداریم و همشان باید نابود شوند و باید انقلاب شود . اما وقتی حتی بلد نیستیم در چارچوب نظام ابراز مخالفت کنیم همان می شود که رادیکال ها حق می یابند رادیکال تر رفتار کنند چون آنهایی که مدعی حرکت آرام هستند حتی حاضر نیستند از موقعیت های صد در صد قانونی استفاده کنند . پس نشان می دهند مرد این میدان نیستند و بیخود دعوت به آرامش می کنند . وقتی می توانیم به رادیکال ها انتقاد کنیم که خودمام ار همه موقعیت های در چارچوب نظام استفاده کنیم و ار هیچکدام نگذریم .  اگر موسوی و کروبی مدعی حرکت در چارچوب نظام هستند این گوی و این میدان . در چارچوب نظام جمهوری اسلامی نمایندگان مجلس خبرگان دارن جلسه می گذارند و در این جلسه به نمایندگی از ما می توانند خامنه ای را برکنار کنند . آیت الله خمینی هم میگوید همه ملت حق دارند رهبر را استیضاح کنند . خوب پس اگر موسوی مدعی در چارچوب نظام است کمترین توقع من این است که یک نامه سرگشاده خطاب به مجلس خبرگان بنویسد و موارد استیضاح خامنه ای را در نامه بیاورد و از مجلس خبرگان بخواهد طبق فرموده آقای خمینی ، خامنه ای را احضار کنند و در مورد بندهای استیضاح از ایشان جواب قانع کننده بخواهند . حرکت هایی مثل راهپیمایی روز قدس ، وقتی جنبش در جایی که قرار است به هدف بزند عقب نشینی می کند ،  دو ریال هم نمی ارزد . تظاهرات روز قدس ما زمانی ارزش دارد که هدف را بدانیم و به سویش برانیم نه اینکه دور تظاهرات های بی هدف و پراکنده گیج بخوریم . تظاهرات باید در راستای رسیدن به هدف باشد . فردا ما باید یک حرکت رسمی انجام دهیم . اولین نامه رسمی به یک اجلاس رسمی که می تواند خامنه ای را برکنار کند . یک موقعیت کاملا قانونی برای آنکه با خیال راحت خامنه ای را استیضاح کنیم . اینکه مجلس خبرگان ایشان را برکنار می کند یا نه در حال حاضر درچه دوم اهمیت است . مهم اقدام ما است . مهم این است که صدای خامنه ای باید برود از بیرون توسط ملت به داخل اجلاس برسد و دستور اجلاس و در نتیجه اخبار پیرامونی اجلاس را تحت تاثیر قرار دهد . ""خامنه ای باید برود"" رمز رسیدن ما به دموکراسی است .

که در نقاب زجاجی و پرده عنبیست

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
پاسخ بهمراه نقل قول  
ارسال شده در: دوشنبه 30 شهریور 1388, 8:32 pm 
آفلاين
نماد کاربر

تاريخ عضويت: پنج شنبه 11 اردیبهشت 1387, 12:49 am
مرتبه:

تبلیغات
خرید اینترنتی
اینم یه نمونه دیگه توهین به موسوی
قرار نیست همه شلوغ کنند دیدی که موسوی در نامه اش به
کروبی از اون خواست که موضوع رو پیگیری کنه !؟
من نمیفهمم چرا بعضی ها وسط دعوا نرخ تعیین میکنند
کروبی با همراهی موسوی این جنبش رو شروع کرد!!؟؟
چون یه مرد پیدا شد که همراهیش کنه
این وسط بیشترین حق از موسوی ضایع شد
و اون اعتراض کرد کروبی چون دید حامی داره قیام کرد
اگه غیر از این بود میتونست 4 سال پیش و در انتخابات قبلی
اعتراض کنه !!؟ چرا این کار رو نکرد !!
من به کروبی احترام میزارم چون خطر بزرگی کرد
همین که خامنه ایی بگه کروبی کمر نظام رو شکست
برای احترام گذاشتن بهش کافیه !!
اما مثل اینکه تو پیمان هیچ وقت نمیخواهی احترام
گذاشتن به عقاید دیگران رو یاد بگیری !!
دور برت داشته فکر کردی تو رهبره جنبشی!؟؟

در سرزمین من
دویدن سهم کسانی است که نمیرسند
و رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند !!

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
پاسخ بهمراه نقل قول  
ارسال شده در: دوشنبه 30 شهریور 1388, 8:49 pm 
آفلاين
نماد کاربر

تاريخ عضويت: جمعه 1 شهریور 1387, 4:13 pm
مرتبه:

تبلیغات
خرید اینترنتی
سارا تا حالا صد جا دلم خواسته ازت تشکر کنم
این پستتم تشکر میخواد   مچکرم...

پیمان شما هم میخواستین یه نامه درباره این موضوع بنویسین ،اگه اشتباه نکنم
نمی نویسین؟

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
پاسخ بهمراه نقل قول  
ارسال شده در: دوشنبه 30 شهریور 1388, 8:50 pm 
آفلاين
نماد کاربر

مرتبه:

تبلیغات
خرید اینترنتی
آقاي پيمان !
نتيجه برخورد احساسي و تند که شما به اون اشاره کرديد حتي اگر به پيروزي بيانجامد ميشود انقلاب 57 که امروز پدرانمان را به خاطر آن سرزنش ميکنيم! و معتقديم حاکميت ديکتاتور و ناکاميهاي امروز ما ناشي از انتخاب سطحي و اشتباه آنها بوده! لازم به يادآوري است موسوي قرار بود رئيس جمهور بشه نه رهبر شورش! او آمده بود کشور را در آرامش مديريت کنه نه اينکه نظام را سرنگون کنه. او در قابل جرياني قرار گرفت که پيش بيني نکرده بود. کمي منصف باشيد. او در مقابل خونهاي ريخته شده احساس گناه ميکنه.

مگذارید که من بار دگر
درشما کشته شوم!!

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
پاسخ بهمراه نقل قول  
ارسال شده در: دوشنبه 30 شهریور 1388, 8:56 pm 
آفلاين

تاريخ عضويت: پنج شنبه 18 اردیبهشت 1387, 1:52 am
مرتبه:

تبلیغات
خرید اینترنتی
سردبیر فکر میکنه با حکومت اکراین یا گرجستان طرفه که میگه اون هفته این‌قدر آدم داشتیم که به خواستمون برسیم...اکراین و گرجستان کجا از لبنان آدمخوار وارد میکردن؟اینا شاید یه‌ذره از حکومت چین که فاجعه‌ی تیان-آن-من رو رقم زد دل‌رحم‌تر باشن

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
پاسخ بهمراه نقل قول  
ارسال شده در: دوشنبه 30 شهریور 1388, 9:10 pm 
آفلاين
سردبیر
نماد کاربر

مرتبه:

تبلیغات
خرید اینترنتی
نقل قول:
آقاي پيمان !
نتيجه برخورد احساسي و تند که شما به اون اشاره کرديد حتي اگر به پيروزي بيانجامد ميشود انقلاب 57 که امروز پدرانمان را به خاطر آن سرزنش ميکنيم! و معتقديم حاکميت ديکتاتور و ناکاميهاي امروز ما ناشي از انتخاب سطحي و اشتباه آنها بوده! لازم به يادآوري است موسوي قرار بود رئيس جمهور بشه نه رهبر شورش! او آمده بود کشور را در آرامش مديريت کنه نه اينکه نظام را سرنگون کنه. او در قابل جرياني قرار گرفت که پيش بيني نکرده بود. کمي منصف باشيد. او در مقابل خونهاي ريخته شده احساس گناه ميکنه.

انقلاب 57 نتیجه خواست مردم بود که شعار  حکومت اسلامی سر می دادند . اکثریت  مردم  حکومت اسلامی شعارشون بود نه دموکراسی .
اکثر انقلاب های بیست سال اخیر دنیا به دموکراسی رسیده . این کلاهی است که حکومت سر شما گذاشته و توسط یک عده مخالفین تکرار میشه که انقلاب بد است .  چرا ؟ چون میشه 57 .
نه نمیشه 57 .
57 به هیچ عنوان تکرار نخواهد شد . حکومت بعدی ایران صد در صد دموکراتیک خواهد بود مگر اینکه در یک حالت غیر عادی تغییر حکومت انجام شود مثلا یک کشور خارجی ایران را اشغال کند . در هر حالت عادی چه با انقلاب چه انتقال ارام قدرت قطعا به دموکراسی خواهیم رسید . نظریه مقاله حاضر هم یکی ار ارام ترین راههای مخالفت را نشان می دهد و کسانی که به اینگونه راه نشان دادن ها اشکال می گیرند اصلی ترین عامل بر حق بودن رادیکال ها هستند . چون نشان می دهند مدعیان ارامش در واقع نه از روی عقل بلکه از روی ترس و کارنابلدی است که دعوت به ارامش می کنند و ثابت می کنند دیگر راهی برای حرکت ارام و در چارچوب نظام باقی نمانده است . میرحسین موسوی یا موافق ادامه رهبری خامنه ای است یا با توجه به شرایطی که پیش آمده   از خبرگان درخواست عزل خامنه ای را می کند . این مسائله شامل یکایک ما می شود . یا موافق خامنه ای هستیم . یادرخواست عزل خامنه ای را به خبرگان می دهیم . و یا اینکه بیش از حد  دچار یک ترس مصنوعی شده ایم .  البته ترس حتی مصنوعی  برای آدم های عادی اشکالی ندارد اما کسی که دچار این مشکل است نباید در سیاست دخالت کند و از عدم تغییر وضعیت ناله کند . تغییر وضعیت با عمل درست می شود نه با ناله .  باور ما به بد و نامناسب بودن خامنه ای با عمل نشان داده می شود نه با نفرین موقع نماز . باوری که به عمل منتهی نشود هیچ ارزشی ندارد .
خود حکومت میگه اینا نماینده های شما هستن . خود حکومت قانونی اساسیش میگه نماینده های ما وظیفه تعیین و عزل رهبر را دارن . پس دیگه از چه باید ترسید . مگر موکل از بیان خواستش به نمایندش میترسه ؟ اگر قرار باشه هر کار صحیح و قانونی را نکنیم مبادا به ما تهمت براندازی بزنند و  ترس اگر تا این حد به نظر شما منطقیست پس دیگه جنبش را تعطیلش کنیم بریم بخوابیم .

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
پاسخ بهمراه نقل قول  
ارسال شده در: دوشنبه 30 شهریور 1388, 9:39 pm 
آفلاين
نماد کاربر

مرتبه:

تبلیغات
خرید اینترنتی
اقاي عزيز ترسو کسي است که جوانان را تشويق به حضور در صحنه اي ميکند که احتمال کتک خوردن، دستگير شدن و حتي کشته شدن هست و همزمان خود در خانه مينشيند!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خون تک تک انسانهايي که با خون دل خوردن زنان و مردان پاک اين سرزمين به ثمر رسيده اند پر بهاتر از آنست  که به خاطر تئوري پردازي هر کسي که خود را تئوريسين باهوش و شجاع ميداند ريخته شود.  هر کس مرد است براي تحقق بخشيدن به انديشه اش اول خودش و عزيزانش را فدا کند!
هر حرکت درست و عقلايي برنامه ريزي دقيق و هدايت کساني را ميطلبد که قدرت آينده نگري قوي داشته باشند نه کساني که يک نفر را به خاطر يک جمله، سخنراني، بيانيه وحتي حرکتي بجا و درست  بت ميکنند و احتمالا فردا اگرااين شخص به هر دليلي حتي به ظاهر سکوت کند او را زير پا له ميکنند!!!!!!!!!!!

مگذارید که من بار دگر
درشما کشته شوم!!

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
پاسخ بهمراه نقل قول  
ارسال شده در: دوشنبه 30 شهریور 1388, 10:24 pm 
آفلاين
سردبیر
نماد کاربر

مرتبه:

تبلیغات
خرید اینترنتی
نقل قول:
اقاي عزيز ترسو کسي است که جوانان را تشويق به حضور در صحنه اي ميکند که احتمال کتک خوردن، دستگير شدن و حتي کشته شدن هست و همزمان خود در خانه مينشيند!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کلا نه در خانه نشستن و نوشتن و نه حضور در تظاهرات هیچ کدام کار چندان خطرناکی نیست اما اگر هم خطرناک باشه  این جمله شما از اساس غلطه  چون اگر کسی بخواد خطرناک بودن یک کار در ایران امروز را امتیاز دهی کند و بگوید یک نفر در ایران  فقط در خانه می نشیند و در نوشته هایش مردم را دعوت به تظاهرات می کند و یک نفر هم فقط در تظاهرات شرکت می کند کدام کار خطرناک تری دارند می کنند قطعا گفته می شود نفر اول .
نفر دوم اگر بازداشت شود دو هفته ای آزاد می شود و نفر اول اگر حکومت تصمیم بگیرد دستگیرش کند دو سال حداقل در زندان می ماند .  بجز آن نفر دوم همیشه به طور طبیعی می تواند زندگی کند ولی نفر اول همیشه حتی مکالمات تلفنیش و رفت و آمد هایش تحت نظر است و حکومت از خیلی نظرها سعی می کند به او ضربه بزند .
اکبر گنجی و عبدالله نوری سالها در زندان بودند بدون اینکه در یک تظاهرات شرکت کرده باشند . متوسط زندانی تظاهر کنندگان ده سال اخیر یک صدم متوسط زندانی نویسندگان ده سال اخیر نمی شود .
البته به هیچ عنوان اینها دو گروه جدا نیستن که من بخوام این طوری مقایسه کنم و این مقایسه فقط به دلیل استدلال نابجا شما انجام شد وگرنه مبارزه یک پکیج است و همه اینها چه نوشتن چه نافرمانی کردن و چه تظاهرات درش است .
ما در این سایت و خیلی جاهای دیگه ده ها تظاهر کننده را میشناسیم . من خودم در دو تظاهرات بعد انتخابات و چندین تظاهرات قبل انتخابات حتی سالهای قبل شرکت کردم . نه من کشته و زخمی شدم نه سایر دوستان . بچه هایی در این سایت هستن در ده تظاهرات شرکت کرده اند . البته بی خطر نیست ولی اصلا به آن صورتی که شما بیان کردی خطرناک نیست . من همیشه همه هدفم این بوده که نشان دهم مبارزه با استبداد هرچند کار سختیست اما اصلا حتی یک دهم خطری که عده ای از چهره های ترسو سیاسی بخصوص اصلاح طلبان نمایش می دهد ، ندارد .  اینکه خطرات بیشتر شده و وقیحانه برخورد می کنند اول اینکه یک چیز موقت بوده که با قاطعیت ما و نترسیدن ما و قاطعیت افرادی مثل کروبی عقب نشینی می کنند و اگر بیشتر بترسیم بیشتر می زنند و دوم اینکه در کل همه این وقاحت که سال به سال بیشتر شده به دلیل آن است که حکومت همیشه در برابر جماعتی بی نهایت ترسو به نام اصلاح طلبان قرار داشت . جامعه سیاسی مخالفین هم تحت تاثیر این جماعت بود . اگر گنجی ها(آن موقع که ایران بود )  و کروبی ها در میان سران جنبش بیشتر شوند اوضاع  اینگونه نخواهد ماند . البته کروبی هم نیاز به مشاوره درست دارد ولی خوبی کروبی بر خلاف میرحسین این است که اولا اصلا دیکتاتور نیست و دوم اینکه اهل مشاوره است  . اگر به من بگویند 10 آدم که قابلیت دیکتاتور شدن در ایران امروز دارند را نام ببر قطعا یکیش  میرحسین موسوی است  .

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
پاسخ بهمراه نقل قول  
ارسال شده در: دوشنبه 30 شهریور 1388, 10:52 pm 
آفلاين
نماد کاربر

مرتبه:

تبلیغات
خرید اینترنتی
دعوت ديگران براي شرکت در تظاهرات حجتي براي شرکت نکردن در تظاهرات نيست. من و دوستانم هم با روشهاي متفاوت ديگران را به حضور دعوت کرديم و هم خودمان حضوري قوي و سبز داشتيم. من در اجتماعات گذشته بوده ام وگذشته از آنکه گاز اشک آور بسيار خوردم و کفشم را در ازدحام جمعيت از دست دادم آخرين بار اگر خانواده اي مرا در منزلشان پناه نميدادند اگر دستگير نميشدم کتک مفصلي ميخوردم! پس اگر ميگويم خطر براي آنست که  آنرا لمس کرده ام .ولي  هميشه به دوستانم گفته ام براي بهتر زندگي کردن بايد تک تکمان بهاي آنرا بپردازيم.
امام خميني هم در ابتدا بسيار دموکرات بود و حتي رهبر فعلي بيست سال پيش انسان روشنتري بود، اين طبيعت انسان است که وقتي فرا تر از آنچه هست ستوده ميشود و از او انتقاد نميشود به ديکتاتورتبديل ميشود.
من براي آقاي کروبي احترام قائلم و معتقدم کار بزرگي انجام داده است. اگرروزي احساس کنم اشتباه ميکند انتقاد ميکنم ولي از حالا پيشداوري نميکنم و به ايشان توهين نميکنم. متوجه نميشوم شما که خود را راهنماي گروهي ميپنداريد چطور در مورد ديکتاتور شدن مردي که بيست سال به سادگي از قدرت دست کشيد و همه منش او با قدرت طلبي منافات دارد اظهار نظر ميکنيد؟ کمي بينديشيد در سي سال گذشته کروبي بيشتر براي قدرت دست و پا زد يا موسوي؟ شما اگر مذهبي نيستيد و توهين در ديدگاهتان گناه نيست به احساس بسياري از دوستان تالار که به موسوي راي دادند احترام بگذاريد.

مگذارید که من بار دگر
درشما کشته شوم!!

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
پاسخ بهمراه نقل قول  
ارسال شده در: دوشنبه 30 شهریور 1388, 10:59 pm 
آنلاين

تاريخ عضويت: شنبه 27 مهر 1387, 6:16 pm
مرتبه:

تبلیغات
خرید اینترنتی
چطور اظهار نظر کسی در مورد دیگری باعث جریحه دارشدن شخصی غیر از آن دو نفر میشود؟ اگر فرضا طرفدارش هستید و برایتان ارزش دارد با دلایل منطقی به طرف مقابل بگویید اشتباه میکند یا قانع می شود یا نمیشود که در هر صورت مهم نیست.نه اینکه دهانش را ببندد و عقیده اش را نگوید.

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
پاسخ بهمراه نقل قول  
ارسال شده در: دوشنبه 30 شهریور 1388, 11:25 pm 
آفلاين

تاريخ عضويت: شنبه 30 شهریور 1387, 1:39 pm
مرتبه:

تبلیغات
خرید اینترنتی
کاملا با پیمان موافقم
سارا قبول کن موسوی توی خونش بشینه سنگینتره
یهو غیب میشه بعد میاد نازو ادا درمیاره و بعد دوباره غیب میشه

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
پاسخ بهمراه نقل قول  
ارسال شده در: سه شنبه 30 شهریور 1388, 2:42 am 
آفلاين
نماد کاربر

تاريخ عضويت: جمعه 2 مرداد 1388, 10:45 pm
مرتبه:

تبلیغات
خرید اینترنتی
متا سفانه هنوز بحث شركت  افرادي مثل اوس پيمان و ...در تظاهرات به نتيجه نرسيده.من نظرم رو در بحث هاي قبل گفتم.با يك جمله ي ساده:نقش و وظيفه ي افراد در يك خانواده متفاوت هست
اوس پيمان خدمت جناب عالي عرض شود در مورد ديكتاتور بودن آقاي موسوي بيشتر توضيح مي دين ؟چطور به اين نتيجه رسيدين؟آيا درست است بر حسب سابقه 20 سال قبل آقاي موسوي قضاوت كرد؟
سارا جان مردم به موسوي راي دادن بنابراين از موسوي انتظار دارن كه پيگير حقشون باشه كروبي داره از جون مايه ميزاره
خب اين خيلي بده.بين طرفدارهاي جنبش دو دستگي بوجود مياد

تبر بر ريشه ما بود

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
پاسخ بهمراه نقل قول  
ارسال شده در: سه شنبه 31 شهریور 1388, 11:09 am 
آفلاين
مدیر
نماد کاربر

تاريخ عضويت: شنبه 7 اردیبهشت 1387, 10:55 am
مرتبه:

تبلیغات
خرید اینترنتی
توی کل اینترنت اگه بگردین فقط در 7 تیر می تونین مطالبی پیدا کنین که به موسوی خرده می گیرن . یا 7 تیر یا بالاترین که اونجا هم کاربران 7 تیر هستند .
اینهمه کارشناس امور سیاسی دارن از موسوی پیروی می کن بعد نمی دونم شما چه علمی دارین که بر ضد اونا حرف میزنین ..
کروبی مرد بزرگی هست . این روزا در ایران مانند نگینی ارزشمند است اما هم کروبی هم جنبش سبز مدیون موسوی هستند.
موسوی کاری کرد که دیواری که نظام طی 30 سال بین خودشو مردم بالا برده بود به یک باره فرو بریزه.
درسته کروبی این روزا غوغا کرده اما هنوزم جریان خواب 4 سال پیش که یادتون هست ؟!
4 سال پیش نه هاشمی نه کروبی جرات نکردن روی حرف آقا حرف بزنن .
چرا 4 سال پیش با اینکه کروبی و هاشمی می دونستن تقلب شده بازم به احمدی نژاد تبریک گفتن؟
چرا تا قبل از اینکه امسال موسوی اعلام کنه با این دولت همکاری نمی کنه هیچ کس هیچ حرفی نزد ؟
مثل موسوی و امثال موسوی بودن خیلی سخته .
تمام ایران اینو پذیرفتن که بدون موسوی هیچ اتفاقی نمی افتاد .
حالا شما بشینین واسه خودتون بیانیه بدین .

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
پاسخ بهمراه نقل قول  
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
پاسخ به مبحث  [ 16 پست ]  برو به صفحه 1, 2  بعدي

تمام زمان ها بر حسب UTC + 3:30 ساعت [ DST ] مي باشد

چه کسي حاضر است ؟ : کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان

بنر آموزش رقص
تلاش ا.ن برای قرارگرفتن در کنار رفسنجانی در صف نماز عید فطر! | نماینده يزد:وای به حال کشور که بعد از آنهمه تصفیه، اینهمه وک
مکارم: آمارهای کاهش تورم صحت ندارد. | گزارش از مسجد قبا/ نماز عید فطر/حضور نماینده مجلس
فرار آسانسور چی خامنه ای | در سایه عدم رسیدگی پزشکی / فلج تدریجی حامد روحی نژاد زندانی
ایران، آمارسازی و جذب سرمایه‌ی خارجی | 'یکی از سه آمریکایی زندانی در ایران آزاد می شود'
خبری که رجانیوز آن را حذف کرد/عکس | اتومبیل مدودف بهتر است یا اوباما؟+عکس
تجمع مجدد در مقابل منزل مهدی كروبی( پنجشنبه ۱۸ شهريور) | تکذیب خبرسازی سایت وابسته به دولت/کلمه

جستجو براي:
انتقال به:  
 تالار گفتگو - هفت تیر - آپلود عکس جستجوگر 7tir
-------------------------
www.phphost.ir هاست و دومین powerd by
----------------------