امروز جمعه 19 شهریور 1389, 9:28 pm

تمام زمان ها بر حسب UTC + 3:30 ساعت [ DST ] مي باشد

پاسخ به مبحث  [ 43 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: پدیده فاحشه های شوهر دار
ارسال شده در: چهارشنبه 21 مرداد 1388, 3:30 pm 
آفلاين
نماد کاربر

تاريخ عضويت: سه شنبه 4 تیر 1387, 12:07 pm
مرتبه:
{ THANKED }: در

تبلیغات
خرید اینترنتی

قبل از هر چیز ، از تمامی خانمها و خانواده های نجیب و اصیل ایرانی عذرخواهی میکنم ولی این واقعیت را نباید انکار کرد که در این سالهای اخیر ، فاجعه ای در بین خانواده های ایرانی اتفاق افتاده بنام خیانت زنهای شوهردار. با اینکه این فساد در تمام دنیا اتفاق میافتد ولی نه به اندازه ایران و از طرف دیگر باید گفت : ما ایرانیها که ادعای ام القرای اسلام را داریم و مدعی هستیم که مذهبی و متعصب هستیم ، چرا به اینروز افتاده ایم. حالا بعنوان کسی که در پایتخت این ام القرا هستم و در شلوغترین نقاط این اجتماع ، این فساد جانسوز را میبینم ، بعضی از عوامل ایجاد و پیشرفت این درد اجتماعی را در موارد زیر میبینم :

۱ـ اولین و بزرگترین عامل این موضوع ، فقر است. خانواده ای که مثلا ماهیانه ۴۰۰ هزار تومان درآمد دارد و ماهیانه ۳۰۰ هزار تومان کرایه خانه میپردازد ، طبیعی است که نمیتواند با ۱۰۰ هزار تومان باقیمانده ، امورات زندگی را بگذراند . لذا خیلی از خانواده ها ، هستند که به سختی و با نان خالی هم که شده ، زندگی را سر میکنند ولی متاسفانه بعضی از خانمها، طاقتشان تمام میشود و با اولین پیشنهاد ، اسیر این باطلاق میشوند و تن به این آلودگی میدهند.

۲ـ اعتیاد خود و همسر ، دلیل دیگری برای این فساد میتواند باشد. تهیه مواد و خماری ، که باعث از کار افتادن مغز و چشم بستن به همه تعهدات و شرافتها میباشد .

۳ـ توجه دیگران و گیر دادن بعضی از مردها به این خانمها. : مثلا : خانم شوهر داری ، با کلی آرایش و بزک و دوزک ، همراه شوهرش یا بدون شوهر ، به خیابان میرود . طبیعی است که یک مشت اوباش و رزل از خودش بدتر ، بر حسب نیاز یا عادت ، به این خانم توجه بیش از حد میکنند مثلا اشاره میکنند یا متلک میاندازند یا آنقدر جسور هستند که شماره تلفن میدهند . و اگر این مزاحم از شوهر زن خوش پوش تر و خوش تیپ تر باشد که دیگر هیچ. لذا بالاخره این زن ، اسیر وسوسه های شیطانی و کثیف میشود و ....

۴ـ ارتباط و دوستی زن ، با زنهای اینکاره. ابتدا خانم محترم ، مدعی میشود که فساد دوستم هیچ ربطی به من دارد ولی خبر ندارد که رفتار و اعمال دوست فاسد ، نا خود آگاه بر روی شخص تاثیر میگذارد و ......

۵ ـ لجبازی با همسر . زن با این ادعا که شوهرم به من خیانت کرده است یا اینکه با من بد رفتاری میکند و نمیتواند نیازها و خواسته های منرا برطرف کند ، خودش را قانع میکند که عمل کثیفش توجیه است.

۶ـ زیاده خواهی و تنوع طلبی . متاسفانه از آنجاییکه هیزی فقط مختص مردها نیست ، بعضی از خانمها ، این مرض را ذاتا دارا هستند و مانند مردهای اینچنینی که دوست دارند همه را آزمایش کنند ، تنوع طلب و هوسران هستند و بدون هیچ ایرادی در همسرشان ، تن به این ذلت میدهند.

۷ـ مراعات نکردن بعضی از نکات زناشویی از طرف همسرشان. مثلا همسرشان ، نیازهای آنها را در نظر نمیگیرد و فقط بفکر خودش است و کارش که تمام شد ، (خرش که از پل گذشت) همسرش را فراموش میکند . یا اینکه مثلا همراه همسرش ، فیلمهای پورنو تماشا میکند و همین امر باعث تخریب فکر زن میشود . یا اینکه از نظر اخلاقی مانند کتک زدن و ... باعث فرار عاطفی زن از شوهر میشود.

لذا باز هم اگر توهینی به خانواده های پاک ایرانی شده است ، معذرت میخواهم و اگر عزیزانی هستند که عوامل دیگری به فکرشان رسیده است ، را در نظرات عنوان نمایند تا در متن گنجانده شود. در ضمن یک نکته را نیز نباید فراموش کرد : خیانت زن به همسر ، فقط به تماس جنسی گفته نمیشود چون خیلی از زنهای شوهر دار هستند که به گمان اینکه من فقط با پسری دوست هستم و ارتباط جنسی نداریم ، خودشان را گول میزنند. درصورتی که ، هر گونه رفتار فاسد گونه ، خیانت بحساب میاید.

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
پاسخ بهمراه نقل قول  
 موضوع پست: Re: پدیده فاحشه های شوهر دار
ارسال شده در: يکشنبه 4 مهر 1388, 1:42 am 
نماد کاربر

مرتبه:

تبلیغات
خرید اینترنتی
باعرض سلام خدمت شما ازاينكه مطالب بسيارزيبا شكافته اي بسيارخوشحالم مي خواستم بگويم من هم ازاين دسته زنها هستم كه تاحالا فقط باتلفن يا چت كردن به شوهرم خيانت كردم با اينكه دودختردارم وحاضرنيستم اونها به اين كارها دچارشوند خودم گرفتارش شدم تاقبل ازازداواجم يا اوايل ازداواج مي گفتم مگه مي شه زني كه شوهرداشته باشه به شوهرش خيانت كند ولي حالا خودم بعدازپانزده سال زندگي باشوهرم دچاراين معضل دردناك شدم اوايل زندگي شوهرم اعتيادداشت ودوسالي هم است كه خودم دچاراين مواد افيوني شدم وخودم رابدبخت كردم به خاطراين كه ازهمون اول زندگي ازشوهرم محبت نديدم وازهمون اول يعني دوهفته بعداز انجام مراسم عقد شروع كردبه تعريف كردن اززنهاي كه باهاشون ارتباط داشته ومن اون زمان به خاطرسادگي ام واينكه توخيلي مسائل چشم وگوش بسته بودم نمي دونستم منظوراون ازاين تعريفاچيه وبعد هرموقع كه بيرون مي رفتيم نگاهش به دنبال زنهاي ديگه بود هيچ وقت ازظاهر من تعريف نكرد هميشه مي گفت تو اوني كه مي خواستم نبودي م ويك سري مشكلات ديگه حالام كه ازنظرروحي داغونم رو به اعتياداوردم ازاين نظرراضي نشدم وسعي ميكنم محبتي رو كه شوهرم ازم دريغ كردورو ازمرداي ديگه باتماس تلفني يا چت كردن برطرف كنم خانواده ام هم مخالف طلاق گرفتن هم هستند ومي گند بايد بسوزي وبسازي بدبختي ما دختران ايراني اين كه وقتي شوهركرديم بايد هرمزخرفي بود بسازيم اگه شخصيتمون يا روحمون له بشه يا مثل يه سوسك زيرپاله مون كنند با تشكرگرچه عرايضم خيلي زيادند ولي بازهم مي خواستم بگويم اگه يه زن ازشوهرش محبت بيند غلط مي كند كه به شوهرش خيانت كند

بالا

پاسخ بهمراه نقل قول  
ارسال شده در: يکشنبه 4 مهر 1388, 1:48 am 
آفلاين

تاريخ عضويت: شنبه 26 تیر 1388, 1:29 am
مرتبه:

تبلیغات
خرید اینترنتی
والله چي بگم..!
خداوند انسانها رو از وسوسه ي شيطان در امان خودش نگه داره.
انشالله..!

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
پاسخ بهمراه نقل قول  
ارسال شده در: يکشنبه 4 مهر 1388, 1:51 am 
آفلاين
نماد کاربر

تاريخ عضويت: جمعه 2 مرداد 1388, 10:45 pm
مرتبه:

تبلیغات
خرید اینترنتی
شيطاني وجود ندارد.شيطان يك لفظ است.شيطان نفس انسان است

تبر بر ريشه ما بود

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
پاسخ بهمراه نقل قول  
ارسال شده در: يکشنبه 4 مهر 1388, 1:52 am 
آفلاين
نماد کاربر

تاريخ عضويت: يکشنبه 16 تیر 1387, 1:18 pm
مرتبه:

تبلیغات
خرید اینترنتی
خدا بهتون صبر بده و اینکه بتونین راه صحیح وبه زودی پیدا کنید

بر بند بند وجودم تابید
و یادش تا آخرین بازدم جانم
در قطره قطره ی خونم باقیست

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
پاسخ بهمراه نقل قول  
ارسال شده در: يکشنبه 4 مهر 1388, 1:55 am 
آفلاين

مرتبه:

تبلیغات
خرید اینترنتی
خوب يه چيزي هست كه رو نفس انسان اثر ميزاره و انسان رو به سمت را اشتباه سوق ميده.
اسمش شيطان.
خوب برعكسشم هست.
شما با اتكا به نفست ميري يك خيري به يك نفر ميرسوني.مثلا يك مدرسه ميسازي.
با همون نفس ميري..!؟با نفس پاكت ميري ديگه.با نفس شيطاني كه نميري.
نفس پاك فرشته اي مخصوص به خودش رو داره.
ونفس الوده هم از دستهاي الوده ي شيطان به وجود مياد.

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
پاسخ بهمراه نقل قول  
ارسال شده در: يکشنبه 4 مهر 1388, 2:08 am 
آفلاين
نماد کاربر

مرتبه:

تبلیغات
خرید اینترنتی
از كجا مي دوني فرشته اي يا شيطاني وجود داره؟مبدا اون از كجا اومده؟از تو قرآن؟از كتاب هاي اديان؟
اگر در آن زمان قرآن اومده از همچين لفظي استفاده كرده و صفت هاي بد براي شيطان وخوب براي فرشته بخاطر اين بود كه درك مردم آن زمان در آن حد نبود كه خدا در قرآن بيش از اين  بيان كند
قرآن هم با اعراب جاهل 1400 سال پيش حرف مزند هم با مردم الان.ولي ما كه نبايس مث اعراب 1400 سال پيش فكر كنيم

تبر بر ريشه ما بود

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
پاسخ بهمراه نقل قول  
ارسال شده در: يکشنبه 4 مهر 1388, 2:14 am 
آفلاين

مرتبه:

تبلیغات
خرید اینترنتی
از 1400 سال پيش به درخت ميگفتن درخت.
الانم ميگن.
از 1400 سال پيش كه هيچي از ميليونها سال پيش شيطان همزمان با پيدايش انسان به وجود اومده.
در كتاب تورات يا انجيل كه خدا از شيطان صحبت كرده ديگه طرف حرفش عرباي نفهم نبودن.انسانهاي تقريبا عاقلي بودن..!
شما اگر اسم ديگه اي داري براي شيطان بگو ما هم با اون اسم ميگيم شيطان.
قرار نيست كه اگر زمان جديد شد اسامي هم تغيير كنه.
اگر اينجوري بود كه الان خيلي اسامي بايد تغيير ميكرد.

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
پاسخ بهمراه نقل قول  
ارسال شده در: يکشنبه 4 مهر 1388, 2:40 am 
آفلاين
نماد کاربر

مرتبه:

تبلیغات
خرید اینترنتی
منم قبلا مث تو فكر مي كردم.ولي الان با كلي تعقل اين چنين گمراه شدم!
از كجا مي دوني از ميليون ها سال پيش شيطان بوجود اومده
اتفاقا طرفش عراب هاي نفهم بودن
خيلي جالبه شما فكرتون پيش اسم شيطانه؟
خيلي از لفظ ها تغيير كردن نه اسامي.داري به كجا فكر مي كني؟
آيا شما به آينده فكر نمي كني؟حضرت عيسي گفته به آينده فكر نكن حال آنكه برگردان اين اصطلاح به حال اينس كه قصه ي آينده رو نخور وخيلي از اين مثال ها هستن ...
به هرحال من اينجوري فكر مي كنم و سعي مي كنم بيشتر فكر كنم
رو فرمايشات شما هم فكر مي كنم

تبر بر ريشه ما بود

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
پاسخ بهمراه نقل قول  
ارسال شده در: يکشنبه 5 مهر 1388, 5:14 am 
آفلاين

تاريخ عضويت: شنبه 27 مهر 1387, 6:16 pm
مرتبه:

تبلیغات
خرید اینترنتی
مهمان نوشته است:
باعرض سلام خدمت شما ازاينكه مطالب بسيارزيبا شكافته اي بسيارخوشحالم مي خواستم بگويم من هم ازاين دسته زنها هستم كه تاحالا فقط باتلفن يا چت كردن به شوهرم خيانت كردم با اينكه دودختردارم وحاضرنيستم اونها به اين كارها دچارشوند خودم گرفتارش شدم تاقبل ازازداواجم يا اوايل ازداواج مي گفتم مگه مي شه زني كه شوهرداشته باشه به شوهرش خيانت كند ولي حالا خودم بعدازپانزده سال زندگي باشوهرم دچاراين معضل دردناك شدم اوايل زندگي شوهرم اعتيادداشت ودوسالي هم است كه خودم دچاراين مواد افيوني شدم وخودم رابدبخت كردم به خاطراين كه ازهمون اول زندگي ازشوهرم محبت نديدم وازهمون اول يعني دوهفته بعداز انجام مراسم عقد شروع كردبه تعريف كردن اززنهاي كه باهاشون ارتباط داشته ومن اون زمان به خاطرسادگي ام واينكه توخيلي مسائل چشم وگوش بسته بودم نمي دونستم منظوراون ازاين تعريفاچيه وبعد هرموقع كه بيرون مي رفتيم نگاهش به دنبال زنهاي ديگه بود هيچ وقت ازظاهر من تعريف نكرد هميشه مي گفت تو اوني كه مي خواستم نبودي م ويك سري مشكلات ديگه حالام كه ازنظرروحي داغونم رو به اعتياداوردم ازاين نظرراضي نشدم وسعي ميكنم محبتي رو كه شوهرم ازم دريغ كردورو ازمرداي ديگه باتماس تلفني يا چت كردن برطرف كنم خانواده ام هم مخالف طلاق گرفتن هم هستند ومي گند بايد بسوزي وبسازي بدبختي ما دختران ايراني اين كه وقتي شوهركرديم بايد هرمزخرفي بود بسازيم اگه شخصيتمون يا روحمون له بشه يا مثل يه سوسك زيرپاله مون كنند با تشكرگرچه عرايضم خيلي زيادند ولي بازهم مي خواستم بگويم اگه يه زن ازشوهرش محبت بيند غلط مي كند كه به شوهرش خيانت كند

خانم مهمان ساعت 4:15 دقیقه صبح پستتو خوندم حالم بد شد، چه زندگی نکبت باری داری، نمیدونم واقعا گفتی یا سرکاری هست ولی اگر واقعی هست بهتره هر چه زودتر از شوهرت طلاق بگیری و ترک اعتیاد کنی یا هم بری خودتو بکشی تا از شر این زندگی نکبتی راحت بشی.

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
پاسخ بهمراه نقل قول  
ارسال شده در: يکشنبه 5 مهر 1388, 9:05 am 
آفلاين
نماد کاربر

تاريخ عضويت: شنبه 7 اردیبهشت 1387, 8:03 am
مرتبه:

تبلیغات
خرید اینترنتی
دست شما درد نكنه آميتيدا خانم ..اينجوري كه آمار خودكشي رو با توصيه هاتون بالا ميبريد(خنده)

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
پاسخ بهمراه نقل قول  
ارسال شده در: يکشنبه 5 مهر 1388, 10:46 am 
نماد کاربر

مرتبه:

تبلیغات
خرید اینترنتی
سلام واقعا متاسفم اين واقعيتي كه تو جامعه ما هست و روز بروز داره زياد ميشه البت خيلي هم دلايل مختلف داره ولي اينا همش بهانه اي بيش نيست ببينيد من خودم بنا به مسائلي كه گفتن نداره حداقل هفتا از اينا رو ميشناسم و بعضا رابطه دارم كاري بد و زشتيه ولي وقتي التماس ميكنه و آويزونت ميشه خوب شيطون گولت ميزنه البت منظورم از رابطه  سكس يا اين چيزا نيست ها  يكيشون دوست داره ناز كنه يكي شون از اينكه شوهرش بهش خيانت كرده شاكيه و حاضر همه كار بكنه تا دلش خنك بشه اونيكي هوسران و از روي شهوت سير نشده دنبال اين برنامه است خلاصه هر كدوم به بهانه اي تازه جالبش اينكه تو اين داستان خيلي خنده داره كه ميگن اون يكي رو بي خيال شو و فقط منو بچسب البت من فكر ميكنم يه جوري رواني شدن البت حقم دارن اين همه انحراف مگه خوب كورند نبينند ماهواره فيلم و اينترنت و چت و گوشي همراه و خلاصه اينا همش عامله ولي كاريشم نميشه كرد اصلا بزار حالشو ببرن تو چيكار داري بي خيال ادم نادان هر بلاي سرش بياد حقشه

بالا

پاسخ بهمراه نقل قول  
ارسال شده در: يکشنبه 5 مهر 1388, 10:49 am 
آفلاين

تاريخ عضويت: شنبه 27 مهر 1387, 6:16 pm
مرتبه:

تبلیغات
خرید اینترنتی
یه مرد تو چقدر خودتو مبرا می دونی و اونا رو مقصر.

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
پاسخ بهمراه نقل قول  
ارسال شده در: يکشنبه 5 مهر 1388, 10:50 am 
نماد کاربر

مرتبه:

تبلیغات
خرید اینترنتی
من ایمان آورده ام به :

فاحشگی ذهن باکرگان

و

باکرگی قلب فاحشگان .

ذهن باکرگان ; بازیگر وسوسه های ارضا نشده

و

قلب فاحشگان ; اسیر عشقهای ابراز نشده .

بالا

پاسخ بهمراه نقل قول  
ارسال شده در: يکشنبه 5 مهر 1388, 11:01 am 
آفلاين
نماد کاربر

تاريخ عضويت: سه شنبه 6 مرداد 1388, 10:34 pm
مرتبه:

تبلیغات
خرید اینترنتی
سلام همه من امروز خیلی دلشوره دارمی نمیدونم چرا دست به ابم رفتما ولی تموم نشد دلشورم الان دستام میلرزه سردمم هست دلمم مثل سیرو سزکه میجوشه شما میدونید چرا؟

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
پاسخ بهمراه نقل قول  
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
پاسخ به مبحث  [ 43 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3  بعدي

تمام زمان ها بر حسب UTC + 3:30 ساعت [ DST ] مي باشد

چه کسي حاضر است ؟ : کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان

بنر آموزش رقص
شرایط عجیب اخذ گواهینامه رانندگی زنان در عربستان | سو استفاده رجوی از زنان عضو شورای رهبری
مرد خسیس فقط به زنش عشق می‌ورزید | طلاق با یک پیامک!
کاهش گرایش زنان تحصیل‌کرده تهران به بچه‌دارشدن | افسانه مرد قدرتمند زن خانه داراز فاطمه بیرانوند
خلبانان زن ایرانی (عکس) | جایزه 15000 دلاری برای گرفتن همسر دوم
سامسونگ و تبلیغ چندهمسری؟+عکس | سوتین نپوشید. زبونم لال سرطان میگیریدا!!
میخ های شکنجه در بدن کنیز سریلانکایی+عکس | مخالفت مجلس با ثبت همه ازدواج هاي موقت

جستجو براي:
انتقال به:  
 تالار گفتگو - هفت تیر - آپلود عکس جستجوگر 7tir
-------------------------
www.phphost.ir هاست و دومین powerd by
----------------------