امروز سه شنبه 20 بهمن 1388, 12:17 pm

تمام زمان ها بر حسب UTC + 3:30 ساعت [ DST ] مي باشد

پاسخ به مبحث  [ 4 پست ] 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: حکم قصاص چشم در برابر چشم و میزان بازدارندگی آن در وقوع جرم
پستارسال شده در: سه شنبه 12 آذر 1387, 11:10 am 
آفلاين
مدیر
نماد کاربر

تاريخ عضويت: دوشنبه 9 اردیبهشت 1387, 12:03 pm
مرتبه:
{ THANKED }: در

تبلیغات
خرید اینترنتی
در ادامه ی بحث این تاپیک
نظرات هلندی ها در مورد حکم کور کردن جوان اسید پاش ایرانی
http://7tir.info/index/viewtopic.php?f=16&t=5260
از پیمان خواستم نظرش را درباره ی مجازات قصاص چشم در برابر چشم در پرونده ی اسید پاشی بگوید.
ایشان هم التفات فرمودند!

سوال :آیا شما با مجازات چشم در برابر چشم موافق هستید؟
من کی هستم . اگر قربانی باشم موافقم . اگر اولیا الدم باشم موافقم .
اگر قانون گذار باشم به شرایط فعلی جامعه نگاه می کنم .
من به عنوان قانون گذار میدانم که مشکل جامعه خشونت زده جای دیگریست . هر قانونی را بخواهید بررسی کنید و بگویید چرا این قانون در ایران جواب نمی دهد اما در اروپا جواب می دهد بر می گردد به دموکراسی .
اینجا چون دموکراسی نیست و نیز چون سالها دموکراسی تمرین نشده خیلی از روال های طبیعی اروپا اینجا جواب نمی دهد . ما ابتدا باید سالها در ایران دموکراسی را پیاده کنیم بعد خواهیم دید که الگوهای قانون گذاریمان می تواند با کمترین خشونت بیشترین نتیجه را حاصل کند . اما الان بیشترین خشونت را نسبت به متهم اگر بد شانسی بیاورد و گیر بیفتد و پارتی نداشته باشد اعمال می کنیم و در مورد  عده ای که گردن کلفت تر هستند هیچ خشونتی اعمال نمیشود اما در نهایت اعمال این خشونت قانونی نیز نمی تواند موجب بازدارندگی شود به طوری که اسید پاشی در ایران از کل اروپا بیشتر است و مجازات سخت اعدام و قصاص هم نتوانسته جلوگیری کند .
جامعه مصنوعی استبداد زده نمی تواند با هیچ روشی موفق شود . چاره همه بدبختی های ما برقراری دموکراسی در مرحله اول و تمرین دموکراسی در مرحله دوم است . چون برقراری دموکراسی موجب می شود دچار بلایا و آشفتگی هایی شویم که مردم با تمرین دموکراسی کم کم خطاها را در انتخاب هایشان کاهش می دهند و پیش به سوی ایده آل حرکت می کنند . دموکراسی امروز در عربستان موجب می شود بن لادن رای بیاورد . اما چاره ای نیست . باید مردم تمرین دموکراسی کنند تا بعد با انتخاب بن لادن سرشان به سنگ بخورد . در عربستان اگر دموکراسی باشد تند رو ترین نمایندگان تند ترین قانون ها را وضع می کنند . اما همین قانون ها در جامعه دموکرات پیش به سوی بهتر کردن جامعه می رود و کم کم هم قوانین و هم جامعه با هم رشد می کنند و اصلاح می شوند اما در جامعه استبداد زده چون امکان رشد طبیعی جامعه و قانون به صورت همزمان وجود ندارد نه قوانین خشونت آمیز نه قوانین اروپایی راهگشا نیست . .
جامعه استبداد زده عقده ای و بیمار است . این جامعه از روی ناچاری یک حاکم مستبد را تحمل می کند . از در و دیوار این جامعه تبعیض و فساد بالا می رود . فساد و تبعیض و بی عدالتی و عدم مشارکت مردم در حکومت موجب نابسامانی در همه بخش های جامعه می شود . این جامعه پیشرفت نمی کند .
اما فرض کنید ما در ایران دموکرات آینده که ده سال تمرین دموکراسی کرده است داریم زندگی می کنیم و من نماینده مجلس هستم . به من می گویند اگر کسی قتل کرد چه باید بکنیم . من موافق قانون اعدام هستم اما به شرط اعتراف متهم .
ولی به غیر از اعدام با تمام قوانین خشونت آمیز از جمله قصاص مخالفم . بهترین مجازات مجاات مالی است و زندان . تمام مجازات هایی که من در قانون وضع میکنم ترکیبی از جریمه های سنگین مالی و زندان کوتاه مدت است ..
من برای اسید پاشی مجازات سنگین مالی و زندان در نظر می گیرم و اگر متهم نتواند مجازات سنگین مالی ( مثلا به پول الان دو میلیارد تومن را به متهم بپردازد ) اعدام می شود . قصاص در کل وجود ندارد . دیه اسلامی هم وجود ندارد . مجازات های سنگین مالی وجود دارد . جامعه اگر با مجازات اعدام مخالف باشد کمک می کند تا متهم بتواند مبلغ را بپردازد و اگر موافق اعدام او باشد کمک نمی کند و در نتیجه اعدام می شود . اعدام فقط برای قتل و بعضی جرایم خیلی خاص در نظر گرفته می شود . برای متهمینی که تکرار جرم بکنند مثلا بار دوم باشد سرقت بزرگ انجام می دهد مجازات بسیار سنگین مالی یا اعدام ( یا باید چند برابر مقدار دزدی پول به دولت و مال باختگان بدهد . انقدر سنگین که دولت از هر دزد و قاچاقچی سود بسیار سرشاری بدست بیاورد و بتواند به مامورین هم حقوق خیلی خوبی بدهد طوری که دزد ها آن قدر رشوه نمی دهند . یا اگر پول نداشت اعدام ) .
در این صورت سازمان های حقوق بشر هم نمی توانند برای ما زبان دراز کنند که چرا این قدر اعدام می کنید . می گوییم اکر خیلی دلتان برای دزدی که دو بار دزدی کرده و سابقه دار است می سوزد مبلغ جریمه او که دو میلیارد تومان است را بپردازید و اگر نمی پردازید ، حرف  نزنید!
البته این شیوه قانون گذاری من است که از شیوه قانون گذاری جدید جهانی جدید تر است و هنوز دنیا به این شیوه نرسیده است.

بالا
 مشخصات  

موضوع پست: Re: حکم قصاص چشم در برابر چشم و میزان بازدارندگی آن در وقوع جرم
پستارسال شده در: سه شنبه 12 آذر 1387, 11:35 am 
آفلاين
نماد کاربر

تاريخ عضويت: چهارشنبه 6 آذر 1387, 9:07 am
مرتبه:

تبلیغات
خرید اینترنتی
در جامعه اي كه شما بوجود خواهيد آورد قدرتهاي بزرگ مالي به مردم زور خواهند گفت و با تكيه بر ثروتشان كه با همين زورگويي بيشتر و بيشتر ميشود عرصه را بر قشر كم در‌آمد تنگ خواهند كرد در اين جامعه گروههاي مافيهايي بزرگ بوجود خواهد آمد كه با تكيه بر درامدشان به راحتي قوانيين را دور ميزنند عدالت زماني صحيح اجرا ميشود كه فقير و غني در مقابل آن يكسان باشند مجازات قصاص  تنها راه رهايي از معضلات جامعه است شايد اوايل كار كمي خشن به نظر آيد ولي به مرور كه همه مطمئن شدند در مقابل هر كاري سريعاً قصاص ميشوند رفتار مجرمانه در جامعه بسيار كم خواهد شد

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: سه شنبه 12 آذر 1387, 11:59 am 
آفلاين
نماد کاربر

تاريخ عضويت: سه شنبه 11 شهریور 1387, 1:10 am
مرتبه:

تبلیغات
خرید اینترنتی
jahangiry نوشته است:

من برای اسید پاشی مجازات سنگین مالی و زندان در نظر می گیرم و اگر متهم نتواند مجازات سنگین مالی ( مثلا به پول الان دو میلیارد تومن را به متهم بپردازد ) اعدام می شود . قصاص در کل وجود ندارد . دیه اسلامی هم وجود ندارد . مجازات های سنگین مالی وجود دارد . جامعه اگر با مجازات اعدام مخالف باشد کمک می کند تا متهم بتواند مبلغ را بپردازد و اگر موافق اعدام او باشد کمک نمی کند و در نتیجه اعدام می شود . اعدام فقط برای قتل و بعضی جرایم خیلی خاص در نظر گرفته می شود . برای متهمینی که تکرار جرم بکنند مثلا بار دوم باشد سرقت بزرگ انجام می دهد مجازات بسیار سنگین مالی یا اعدام ( یا باید چند برابر مقدار دزدی پول به دولت و مال باختگان بدهد . انقدر سنگین که دولت از هر دزد و قاچاقچی سود بسیار سرشاری بدست بیاورد و بتواند به مامورین هم حقوق خیلی خوبی بدهد طوری که دزد ها آن قدر رشوه نمی دهند . یا اگر پول نداشت اعدام ) .
در این صورت سازمان های حقوق بشر هم نمی توانند برای ما زبان دراز کنند که چرا این قدر اعدام می کنید . می گوییم اکر خیلی دلتان برای دزدی که دو بار دزدی کرده و سابقه دار است می سوزد مبلغ جریمه او که دو میلیارد تومان است را بپردازید و اگر نمی پردازید زر نزنید!
البته این شیوه قانون گذاری من است که از شیوه قانون گذاری جدید جهانی جدید تر است و هنوز دنیا به این شیوه نرسیده است.

اولش خوب بود ولی این قسمت روی هوا حرف زده شده

در جرمشناسی کلان گفته میشه که گاهی مواقع اقدامات دولت موجب جرم زائی میشود

به عنوان مثال اقدام دولت بر اینکه پسرهایی که پدر و مادر آنها از هم جدا شده اند  از خدمت سربازی معاف هستند موجب شد که خیلی پدر و مادر ها به

طور صوری از هم طلاق بگیرند.و بعد از معافیت فرزندشون دوباره ازدواج کنند

در اینجا هم اگه جرایم سنگین مالی (دو میلیارد تومن ) در نظر گرفته بشه دیگه سنگ روی سنگ بند نمیشه

چه بسیار افرادی که اقداماتی انجام میدهند تا نشون بدهند که قربانی چنین حوادثی هستند.

به جای در نظر گرفتن جرایم مالی سنگین یا حتی اعدام

1.سطح اشتغال و رفاه اجتماعی رو در جامعه باید در حد قابل قبولی رسوند.(شکم گرسنه مجازات مالی سنگین حالیش نمیشه همونطور که شهوت و قوای جنسی یه جوون اعدام حالیش نمیشه)

2.اخلاق و حس احترام متقابل به حقوق افراد رو در بینشون نهادینه کرد

3.ضوابط بر روابط حاکم باشه نه بلعکس

در چنین شرایطی کوچکترین مجازاتها بیشترین تاثیر رو خواهند گذاشت.

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: سه شنبه 12 آذر 1387, 12:07 pm 
آفلاين
نماد کاربر

تاريخ عضويت: يکشنبه 14 مهر 1387, 12:12 pm
مرتبه:

تبلیغات
خرید اینترنتی
حرفهايي كه قبل از اينكه نماينده بشيد زديد عالي بود